Nyheder / Nyt fra bestyrelsen

Nyt fra bestyrelsen

Kære Alle.
Husk at få dig tilmeldt Foreningens mailliste - så vi kan spare penge på porto, og ekstra arbejde...du tilmelder dig under punktet "Tilmelding".

Under punktet "Nyt fra Bestyrelsen" kan du finde seneste referat fra vores Bestyrelsesmøder.

I det seneste referat kan du læse om Bestyrelsens arbejde herunder at vi har haft besøg af Bestyrelsen fra Furreby Grundejerforening. I referatet finder du ligeledes flere billeder af vores trappers tilstand...Vinteren har dælme været hård ved dem, men vi arbejder på at få dem forbedret.

Har du spørgsmål er du som altid velkommen til at maile os på fng9480@gmail.com eller ringe til een af os fra Bestyrelsen.

Hilsner fra Bestyrelsen.

E-mailadresse på alle.
”I have a dream” sagde Martin Luther King engang...og det har vi også i FNG. Vi vil gerne have alle sommerhusejere oprettet i et kartotek med mailadresser. Hvis det lykkes, vil vi spare både arbejde og penge.
400 kuverter, 400 kopier, 400 frimærker – og så skal det hele samles. Et stort og unødvendigt arbejde. Og det stopper ikke her. Det koster kr. 3 – 4.000,- at sende brev ud.
Alt det her kan ordnes med eet tryk på en knap. Så derfor...gå hen under punktet ”Tilmelding” og meld dig til. Det vil være til gavn og glæde for alle.

Furreby Ny Grundejerforening  | fng9480@gmail.com